Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie  
architekt Maciej Olczak | hala wielofunkcyjna
 tel.  502-182-114  |  692-435-031  | poczta@olczak.info
     


 



















Rozbudowa stajni o pomieszczenie hali ekspozycyjnej i zaplecza socjalnego
Pracujemy nad projektem dobudowy przeszklonego pomieszczenia ekspozycyjnego o powierzchni około 600m2 oraz łącznika zawierającego zaplecze socjalne. W drugim etapie inwestycji przewidziano dobudowę basenu z niezbędnym zapleczem.

Widok elewacji frontowej projektowanej hali ekspozycyjnej w wersji z dachem kopertowym pokrytym dachówką ceramiczną w kolorze czerwonym

Widok wnętrza projektowanej hali wielofunkcyjnej zwidocznymi kratownicami drewnianymi w wersji z dachem kopertowym.

Widok głównego wejścia do projektowanej sali wielofunkcyjnej w wersji z dachem dwuspadowym i wyeksponowanymi dźwigarami drewnianymi.

Wizualizacja wnętrza sali w wersji z dźwigarami drewnianymi opartymi na scianach zewętrznych i dwóch słupach wewnętrznych.

Widok planowanego założenia z halą wieolofunkcyjną stanowiącą uzupełnienie stajni oraz planowanym w drugim etapie budynkiem basenu.

Widok dziedzińca który ma powstać między istniejącą stajnią oraz projektowanym budynkiem sali ekspozycyjnej

Widok projektowanego budynku hali od strony boiska do gry w polo. Zaproponowaliśmy zadaszony taras umożliwiający obeserowanie rozgrywek.

Widok elewacji frontowej projektowanej sali wielofunkcyjnej - z przeszkloną strefą wejścia, pylonem z cegły klinkierowej w kolorze beżowym oraz lekkim zadaszeniem nad drzwiami fornotwymi

wnętrze sali wielofunkcyjnej w wersji z dachem dwuspadowym i dźwigarami drewnianymi bez podpór o rozpiętości 20m bez podpór wewnątrz sali.

Elewacja frontowa budynku zawierającego salę wielkofunkcyjną z wykończeniem pylony z piaskowaca, pokryciem dachu blachą stalową układaną na rąbek i jasno-beżową cegłą klinkierową na elewacji wokół dużych przeszkleń.

Wnętrze sali wielofunkcyjnej w wersji z dachem kopertowym opartym na filatach wewnątrz budynku.

Widok elewacji szczytowej hali w wersji z dwuspadowym dachem i wykończeniem zawierającym połączenie jasnego tynku, beżowej cegły klinkierowej i elementów drewnianych w ciemnobrązowym kolorze

Widok sali w wersji z kratownicami drewnianymi z bielonego drewna w rozstawie co 3m

Wizualizacja wnętrza hali z kratownicami drewnianymi wykończonymi w kolorze ciemnobrązowym.

Widok całości założenia zawierającego projektowaną salę wielofunkcyjną, istniejący budynek stajni oraz przewidziany do realizacji w kolejnym etapie budynek zawierający basen wraz z zapleczem.
 




Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie
 
tel.:
502 182 114 / tel.: 692 435 031 / poczta@olczak.info

statystyka     

Copyright © 2009  www.olczak.info